Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grøn sellerisuppe med kylling

 

 


Grøn sellerisuppe med kylling
4 personer

Ingredienser:
12 stk. kylling inderfileter
1 dl soyasauce
300 g knoldselleri, skæres i grove stykker
3 stængler blegselleri, skæres i grove stykker
1 l kraftig fjerkræbouillon
300 g knoldselleri, skæres i meget små tern
2 stængler blegselleri, skæres i tynde skiver
1 spsk. fintsnittet persillestilk
1/2 tsk. fintrevet muskatnød
2 fed hvidløg, rives fint el. knuses
4 spsk. vegetabilsk olie
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Det groftskårne selleri stykker sauteres i 2 spsk. olie 5-6 min. Bouillon samt muskat og hvidløg tilsættes.

Lad selleri suppen simre 45 min. og smag til med salt og peber. Selleri stykkerne sigtes fra og kasseres.

Kylling inderfileterne steges i hed olie på pande til de er gennemstegte ca. 3 min. på hver side. Soya hældes ved og kyllingen vendes grundigt heri.

Det fintskårne selleri samt persillestilk fordeles i 4 dybe tallerkener. Kyllingen lægges ved og den varme selleri suppe hældes ved.

Server straks.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften