Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Thaisuppe med majskylling

 

 


Thaisuppe med majskylling
4 personer

Ingredienser:
400-500 g majskylling inderfilet
2 spsk. olie
11/2 spsk. friskrevet ingefær
3 fed hvidløg, i tynde skiver
1 chilli i tern
2 stænger citrongræs, halveret
2 ds kokosmælk
salt og peber
saften af 1 lime
4 dl hønsebouillon
1 bdt. forårsløg
3 gulerødder i tynde skiver
evt. thaibasilikum

Tilberedning:
Skær inderfiléterne i mindre stykker.

Varm en gryde op med olie og sauter kylling i gryden i ca. 5 min.

Kom revet ingefær, hvidløg, chilli, citrongræs i samt kokosmælk og hønsebouillon. Lad thaisuppen små simre i 15 min.

Smages til med salt, peber og limesaft.
Kom gulerødder i.

Skær forårsløg i skiver på skrå og kom dem i thaisuppen. Evt. med hakket thai basilikum.

Server med brød.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften