Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Balsamicoglaseret kylling i suppe

 

 


Balsamicoglaseret kylling i suppe
4 personer

Ingredienser:
8-12 stk. kylling overlår
1 dl rød balsamicoeddike
1 rødløg, skæres i grove stykker
5 dl kraftig fjerkræbouillon
5 dl kraftig grøntsagsbouillon
500 g cherrytomater, halveres
1 stk. citrongræs, snittes meget fint
1 spsk. fintrevet citronskal
1 spsk. fintsnittet løvstikke
2 stk. forårsløg, snittes fint
2 spsk. vegetabilsk olie
3 fed hvidløg, rives fint el. knuses
4-5 stk. lauerbærblade
2-3 stilke frisk rosmarin, hakkes groft
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Tomaterne vendes grundigt med citrongræs, citronskal, løvstikke, forårsløg, salt og peber. Trækker minimum 30 min.

Hvidløg, lauerbær og rosmarin sauteres i 1 spsk. olie 4-5 min. ved svag varme. Bouillonerne tilsættes og suppen koges op. Lad simre 20 min. og smag til med salt og peber. Suppen sigtes og holdes varm.

Kyllingeoverlårene udbenes og skæres i grove stykker.

Løg samt kylling steges i gryde ved middel varme. Balsamico tilsættes lidt efter lidt under stegningen og der krydres med salt og peber. Når kyllingen er gennemstegt fordeles det i fire dybe tallerkener.

Tomaterne lægges ved og den varme suppe hældes over. 

Serveres straks.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften