Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kokossuppe med kylling

 

 


Kokossuppe med kylling
4 personer

Ingredienser:
8-12 stk. kyllingeunderlår
8 dl kokosmælk fra dåse
1 dl kraftig fjerkræbouillon
1 stk. løg, snittes fint
25 g fintrevet ingefær
150 g ananas i små tern
1 bndt. forårsløg, snittes i mindre stykker
1 stk. rød chili, befries for kerner og snittes fint
5-6 stilke frisk koriander, hakkes groft
1 spsk. vegetabilsk olie
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kyllingelårene krydres med salt og peber og steges i ovn til de er gennemstegte ca. 30 min. ved 200° C.

Løg og ingefær sauteres i olie 5-6 min. Bouillon tilsættes og koges ind til det halve.

Kokosmælk, ananas, forårsløg, chili og koriander tilsættes og suppen koges op.

Smag til med salt og peber og server straks kokossuppen med de stegte kyllingelår.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften