Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Orientalsk suppe med kylling underlår

 

 


Orientalsk suppe med kylling underlår
4 personer

Ingredienser:
8-12 stk. kyllingeunderlår

Orientalsk Suppe:
500 g risnudler, koges efter anvisningen på pakken
250 g grønne asparges, snittes fint diagonalt
1 bndt. forårsløg, snittes fint diagonalt
5 dl kraftig fjerkræbouillon
1 dl soyasauce
1 spsk. finthakket, bredbladet persille
1 tsk. finthakket rød chili
1 spsk. fintrevet citronskal
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kylling lårene krydres med salt og peber og steges i en forvarmet ovn til de er gennemstegte ca. 30 min. ved 190° C.

Bouillon, soyasauce, persille, chili og citronskal koges op.

Nudler, forårsløg og asparges tilsættes og den orientalske suppe koges atter op.

Tilsæt citronskal og smag til med salt og peber.

Server straks den orientalske suppe med de varme kylling lår.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften