Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingespyd og svampesuppe

 

 


Kyllingespyd og svampesuppe
4 personer

8 stk. kyllingespyd
1 stk. løg  
1 fed hvidløg
1 kvist rosmarin
1 kvist timian
1 spsk. olivenolie 
100 g marksvampe, friske
3 dl hønsefond 
1 dl hvidvin 
1 dl vand

¼ l sødmælk (fløde kan også anvendes)
Citronsaft
Salt

1 buket broccoli, skåret i mundrette stykker
1-2 stk. forårsløg, snittet
2 spsk. purløg, i stave


Sauter løg, hvidløg og urter i olivenolien og tilsæt svampe, vin, vand og fond. Kog svampesuppen under låg i 15-20 min og blend grundigt og hæld den tilbage i gryden.

Tilsæt mælk og smag svampesuppen til med citronsaft og salt.

Tilsæt broccolibuketter og kog yderligere 3-4 min.

Anret svampesuppen i skåle og server evt. med varme kyllingespyd og frisksnittet purløg og forårsløg.

 
Print opskriften
Gem opskriften