Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Græskarsuppe med kylling

 

 


Græskarsuppe med kylling
4 personer

Ingredienser:
200-300 g kylling - evt. rester 
500 g græskar 
4 kartofler (ca 300 g) 
2 fed hvidløg
2 stk. løg 
1-2 spsk. olivenolie
2-3 tsk. thai karry/madras karry
1 dåse kokosmælk 
6 dl vand
1 kyllingebouillonterning
2 spsk. limesaft/ citronsaft
Salt
Sort peber
1 rød chili
2 spsk. ristede græskarkerner
1 dl cremefraiche

Tilberedning:
Skræl og skær grøntsagerne i grove stykker. Brun grøntsagerne i olivenolie sammen med karry i ca 3-4 minutter. Tilsæt kokosmælk og vand og lad det simre i 35 minutter, indtil kartofler og græskar er færdige, og blend herefter suppen. Smag den til med limesaft, salt og peber. Skær kyllingen i mundrette stykker. Kom herefter kyllingekødet ned i suppen og lad den simre med i 4-5 minutter indtil den er varm.

Anret suppen i varme suppeskåle og drys med fint hakket chili, ristet græskarkerner og cremefraiche og serveres med brød.

Tip: Du kan skifte græskar ud med gulerod, selleri, pastinak eller anden rodfrugt. Kan fint serveres med jasminris

 
Print opskriften
Gem opskriften