Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprød tortillas-pizza med kylling

 

 


Sprød tortillas-pizza med kylling
4 personer

200-300 g kyllingerester
1 ds røde bønner/ kikærter
100 g baby spinat
70 g reven ost
4 stk. tortillabrød ca. 20 cm
1 spsk. olivenolie

Tomatsalsa:
150 g cherrytomater
2 stk. forårsløg
150 majskerner, ca 1 dåse
2 spsk. jalapanos chili, syltet i skiver
1 lime saft og fint revet skal
salt
2 dl creme fraiche

Tilberedning:
Smør 4 tortillabrød med olivenolie og læg dem på bageplader beklædt med bagepapir. Hæld vandet fra de røde bønner, vend dem med spinat og fordel det på de 4 tortillas. Skær kylling i mindre stykker, fordel dem på tortillabrødene og drys med reven ost. Bages i forvarmet ovn på 210° C i ca.  8 minutter indtil gylden og sprød.

Tomatsalsa :
Skær tomater i halve, snit forårsløg fint og vend det sammen med majs, chili, limesaft og fint revet skal og smag til med salt.
Anret de varme tortillas med tomatsalsa og cremefraiche

 
Print opskriften
Gem opskriften