Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tarteletter med svampe og kylling

 

 


Tarteletter med svampe og kylling
4 personer

200 - 300 g kyllingerester (både kogt og stegt kød kan anvendes)
200 g grønne ærter/frost -optøet
400 g markchampignon / svampe
1-2 fed hvidløg
1 stk. løg
1-2 spsk. olivenolie
4 dl madlavningsfløde
1-2 spsk. citronsaft
¼ bundt purløg
¼ bundt persille
salt
sort peber
8 tarteletter

Tilberedning:
Skær svampene i mindre stykker. Snit hvidløg og løg fint.
Steg svampe, løg og hvidløg på en varm pande i olie i ca. 3 minutter, tilsæt fløde og kog det ind, indtil det bliver cremet. Skær/pluk kyllingen i strimler, varm det op i cremen sammen med ærterne. Snit purløg og persille fint og vend det i cremen. Smag til med citronsaft, salt og peber. Lun tarteletterne i ovnen og kom svampecremen deri.
Anret tarteletter på et fad, drysset med ekstra krydderurter

Tip: Både hvide og grønne asparges kan også anvendes i stedet for svampe 

 
Print opskriften
Gem opskriften