Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

KyllingWok med spinat og parmesan

 

 


KyllingWok med spinat og parmesan
4 personer

Ingredienser:
600 g kylling brystfilet, skæres i strimler
800 g bagekartofler, skrælles og skæres i små tern
200 g spinat
100 g friskrevet parmesan
2 spsk. vegetabilsk olie til stegning

Woksauce:
4 dl kraftig fjerkræbouillon
1 spsk finthakket rød chili
1 spsk. knust hvidløg
2 tsk. citronsaft

Tilberedning:
Kylling og kartoffeltern steges ved høj varme ca. 2 min. Den varme bouillon med chili, hvidløg og citronsaft tilsættes.
Kog ved svag varme til kartoflerne lige nøjagtigt er møre og med bid.

Parmesan og spinat vendes i og retten varmes kort igennem.

Server KyllingWok´en straks.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften