Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Wok kylling med svampe og blå druer

 

 


Wok kylling med svampe og blå druer
4 personer

Ingredienser:
600 g kylling brystfilet naturel, skæres i tern

400 g østershatte el. champignon, brækkes i mindre stykker
300 g blå druer uden sten
8 blade pak choy, brækkes i mindre stykker, kan udelades
500 g pasta, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand

Woksauce:
4 dl kraftig fjerkræbouillon
1 spsk. revet citronskal
1 tsk. friskhakket timian el. tørret
1 tsk. citronsaft

Tilberedning:
Kylling og svampe steges ved høj varme ca. 2 min.
Druer og pak choy tilsættes og steges med yderligere 30 sek.
Den varme bouillon med citronskal, citronsaft og timian tilsættes.

Pastaen vendes i og wok-kyllingen, og retten varmes kort igennem.

Server straks.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften