Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling i wok med pak choy og feta

 

 


Kylling i wok med pak choy og feta
4 personer

Ingredienser:
600 g kylling inderfilet m/thai krydderi

200 g pak choy alternativt bruges kinakål, brækkes i mindre stykker
4 stk. rødløg, flækkes og snittes på langs
250 g fetaost, skæres i mindre stykker
500 g glasnudler, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand
1 spsk. vegetabilsk olie til stegning

Woksauce:
4 dl kraftig fjerkræbouillon
2 tsk. knust hvidløg
60 g blå ost, hakkes (f.eks. Gorgonzola el. Roquefort) 

Tilberedning:
Kyllingen steges ved høj varme ca. 2 min.

Pak choy og rødløg tilsættes og steges med yderligere 1 min.

Den varme bouillon med hvidløg og blå ost tilsættes.

Nudler og feta vendes i og wokretten varmes kort igennem.

Server straks.

 

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften