Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med ærter og fennikel

 

 


Kylling med ærter og fennikel
4 personer

Ingredienser:
600 g Rose Poultry kylling inderfilet, naturel

200 g sukkerærter/sugarsnaps, deles på langs
200 g grønne ærter, gerne fra frost
60 g ærteskud/spirer 1 stk. fennikel, snittes fint i tynde skiver
300 g fine risnudler, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand 1 spsk.
vegetabilsk olie til stegning

Wok-sauce:
4 dl kraftig fjerkræbouillon
2 spsk. finthakket bredbladet persille
2 tsk. citronsaft
3 spsk. aromatisk sesamolie

Tilberedning:
Kyllingen steges ved høj varme ca. 2 min.
Ærter, sukkerærter, og fennikel tilsættes og steges med yderligere 1 min.

Den varme bouillon med persille, citronsaft og sesamolie tilsættes.

Nudler og ærteskud vendes i og retten varmes kort igennem.

Server straks.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften