Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med forårsløg og æg

 

 


Kylling med forårsløg og æg
4 personer

Ingredienser:
600 g kyllinginderfilet

1 bndt. forårsløg, snittes diagonalt
8 stk. modne tomater, skæres i både
500 g sobanudler el. alm. pasta, koges efter anvisningen på pakken og skylles i koldt vand
1 bndt. frisk basilikum, hakkes groft
4 stk. blødkogte æg
1 spsk. vegetabilsk olie til stegning

Woksauce:
4 dl kraftig fjerkræbouillon
4 spsk. sataysauce, alternativt soyasauce
1 tsk. kaffir-limeblad, kan udelades

Tilberedning:
Kylling og forårsløg steges ved høj varme ca. 3 min.
Tomaterne tilsættes og steges med, yderligere 30 sek.
Den varme bouillon med sataysauce og det hele limeblad tilsættes.

Nudler og basilikum vendes i og retten varmes kort igennem.
Limebladet fjærnes.

Serveres straks med halve varme blødkogte æg.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften