Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sesamstegte inderfiléter

 

 


Sesamstegte inderfiléter
4 personer

Ingredienser:
2 pk kyllingeinderfilét

250 g nudler
1 dl sesamfrø
1/2 dl olivenolie
Salt og peber

Olie til wokken
1 rød peberfrugt i strimler
1 gul peberfrugt i strimler
1 bdt forårsløg i skiver på skrå
2 rødløg i både
1 dl oystersauce
2 spsk fishsauce
1/2 dl soyasauce
1 dl bouillon

Tilberedning:
Kom olivenolie på en pande og steg kyllingebrystfiletstykkerne i 5 min. derefter drysses sesamfrø på og steges videre ved svag varme i 5 min. til de er gennemstegte og holdes varme.

Kog eller kom nudlerne i varmt vand til der er møre. Lad dem dryppe godt af.

Varm en wok op med lidt olie, lynsteg peberfrugter, forårsløg, rødløg i 1 1/2 min. Kom oystersauce, fishsauce, soyasauce og bouillon ved. Og lad det koge op i 1 min.

Vend de kogte nudler i grøntblandingen og top op med sesamstykkerne.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften