Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Karrywok i ”Asian Wrap”

 

 


Karrywok i ”Asian Wrap”
4 personer

Ingredienser
1 pk. Kokkeklar kylling: Karrywok

1-2 spsk. vindruekerneolie
2 stk. agurk
2-4 spsk. koriander, finthakket
1 stk. lime
½ fed hvidløg, fint revet
1-2 spsk. sesamolie
2 spsk. sesamfrø
8 plade forårsrulledej 25 x 25 cm
8-16 stilke korianer

Soya/ingefær nudler
250 g Nudler, f.eks. ris nudler
2 spsk. olivenolie
2 spsk. vindruekerneolie
2 spsk. soya sauce
1-2 spsk. ingefær, fint revet

Tilberedning
Steg wokstrimlerne gyldne på en middel varm pande i 6-8 minutter. Kom kyllingestrimlerne på en tallerken og lad dem køle lidt ned.

Skyl agurkerne, halvér dem og skær i tykke stave. Kom stavene i en skål sammen med revet limeskal fra en hel lime og saften fra 1/2, hvidløg, sesam olie og frø. Smag til med salt og lad det trække 10 minutter.

Vend den lune kylling med de marinerede agurker. Fordel fyldet på 8 stykker forårsrulledej , cirka 2 cm fra kanten tættest på dig og et par cm fra siderne. Pensl den frie forårsrulledej med lidt vand og fold siderne inde over fyldet, så du får 2 lige sider. Gør rullen færdig ved at rulle den væk fra dig selv. Læg den færdig Wrap på et fad og gentag med de resterende 7 plader forårsrulledej.

Rør olie, soyasauce og ingefær sammen. Kog nudler efter anvisning på pakken. Når nudler er kogt drænes de og vendes med soya/ingefær marinaden.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften