Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Karrywok med kokosmælk

 

 


Karrywok med kokosmælk
4 personer

Ingredienser:
2 pk. Kokkeklar kylling: Karrywok

1 spsk. Vindruekerneolie
200 g sukkerærter
2 små rødløg, snittede
1 bdt. Forårsløg
1 ds. Bambusskud, drænet
1 ds. vandkastanjer, drænet
½ ds. Kokosmælk
1 stang citrongræs, halveret
1 stk. lime
250 g ris

Tilberedning:
Kog risene efter anvisning på pakken.
Sauter kyllingekødet i olien 2 min og tilsæt rødløg. Tilsæt kokosmælk, limeskal og citrongræs og lad retten koge 2-3 min.

Pil det yderste lag af forårsløgene og skyl dem. Dræn bambusskud og vandkastanjer.
Kom ærter, forårsløg, vandkastanjer og bambusskud ved og rist 1 minut.
Nyd retten, eventuelt strøet med groft hakket koriander og kogte ris.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften