Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Svampewok med klassisk risotto Mantecato

 

 


Svampewok med klassisk risotto Mantecato
4 personer

Ingredienser:
2 pk. Vintergryde
Friskkværnet sort peber

Risotto
300 g Risotto ris
50 ml olivenolie
25 g smør, i små tern
2 stk. skalotteløg, fint hakket
½ fed Hvidløg, fint revet
300 ml hvidvin
1000-1200 ml Hønsebouillon, varm
50 g Parmesan, fint revet
Salt og sort peber
Purløg 
Surdejsbrød

Tilberedning:
Steg wokstrimlerne gyldne på en middel varm pande i 6-8 minutter.

Varm olien og tilsæt risotto ris og ”rist” til de har en nøddeagtig duft, cirka 5 minutter, under konstant omrøring. Tilsæt smør, hvidløg og skalotteløg og sauter en minut. Hæld vin på og kog ind. Tilsæt 1-2 dl fond og kog ind, gentag til risene er tilberedt ca. 18-20 minutter. Vend parmesan i og smag til med salt og frisk kværnet sort peber.

Ved servering vendes de stegte wokstrimler i og retten drysses med snittet purløg og server med surdejsbrød.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften