Klassisk svamperisotto mantecato

Klassisk svamperisotto mantecato

Samlet arbejdstid: 35 min
Tilberedningstid: 20 min
Forberedelsestid: 15 min
Mellem

Tilberedning

  1. Steg wokstrimlerne gyldne på en middel varm pande i 6-8 minutter.
  2. Varm olien og tilsæt risotto ris og ”rist” til de har en nøddeagtig duft, cirka 5 minutter, under konstant omrøring.
  3. Tilsæt smør, hvidløg og skalotteløg og sauter et minut.
  4. Hæld vin på og kog ind.
  5. Tilsæt 1-2 dl fond og kog ind, gentag til risene er tilberedt ca. 18-20 minutter.
  6. Vend parmesan i og smag til med salt og frisk kværnet sort peber.
  7. Ved servering vendes de stegte wokstrimler i og retten drysses med snittet purløg og server med surdejsbrød.