KIK - et unikt dansk kvalitetssystem

I Danmark har vi, som eneste land i verden, udviklet et kvalitetssystem, der omhyggeligt dokumenterer de danske kyllingers sundhed, kvalitet og trivsel.

Læs mere

Certificeret med BRC AA+

Vores to danske fabrikker i Vinderup og Skovsgaard har begge det højest muligt sikkerhedscertifikat, BRC AA+. Certificeringen giver dig en ekstra forsikring om, at kvaliteten og fødevaresikkerheden i ROSE Kylling er helt i top.

Læs mere

Vores kyllinger halalslagtes

Alle kyllinger fra ROSE Kylling bliver halalslagtet. Årsagen er, at vi med halalslagtning kan minimere madspild. Ved at halalslagte vores kyllinger kan vi afsætte kyllingedele som fødder og gumper, som ikke efterspørges af danske forbrugere, til muslimske lande.

Læs mere

Kontrolrapporter

Som alle andre fødevarevirksomheder er vi en del af Fødevarestyrelsens smiley-ordning. Vi går aldrig på kompromis med vores hygiejne og håndteringen af vores fødevarer, og derfor sigter vi også altid efter at efterleve alle kriterierne for den bedst mulige smiley.

Se vores kontrolrapporter her.

100% salmonellafrie kyllinger

Danske kyllinger betegnes i dag som 100% salmonellafri. Mange års massiv og målrettet indsats har givet danske producenter af kylling så stor en viden om salmonella, at branchen har kunnet minimere forekomsten i danske kyllinger og sikre, at eventuelle salmonellatilfælde bliver opdaget, inden produkterne når ud til de danske forbrugere.

Læs mere

Campolybacter

Danmark er et af de lande i EU, der er længst fremme med at minimere campylobactor-smitten. Dermed er fødevaresikkerheden i de danske kyllinger højere, når vi taler om mulig campylobactor-smitte.

Læs mere