Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker & Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling på middagsbordet



Majskyllingesandwich med avocadomos, sambal oelek dressing og syltede rødløg
4 personer

Ingredienser:
4 MajsPlus Kyllingebrystfileter
2 citroner
3 avocado
1 fed hvidløg
2 spsk. creme fraiche
2 spsk. mayonnaise
2 tsk. sambal olek


3 rødløg
1 dl hvidvinseddike
2 tsk. sukker
1 tsk. salt
3 spsk. vand
300 g salat
8 tykke skiver brød

Tilberedning:

Syltede rødløg: Skræl rødløgene og skær i tynde ringe. Kog eddike, sukker, salt og vand op. Tag lagen fra varmen, læg løgene i og sæt til side.
Avocadomos: Kødes tages ud af avocadoerne og moses til en grov mos. Pres hvidløget i og tilsæt citron­saften. Vend i blandingen og smag til med salt og peber.
Dressing: Bland creme fraiche, mayonnaise og sambal oelek i en skål. Smag til med salt og peber.
Kom citronskal og saft over kyllingebrysterne og krydr med salt og peber. Steg eller grill efter anvisning på pakken.
Server kyllingen på brødskiverne med dressing, avocadomos og salat. Top med syltede rødløg.
 

Favoritter

 

Kylling til enhver tid...

 

...