Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Fyldte brystfileter

 

 


Fyldte brystfileter
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kyllingebrystfileter
500 g jordskokker, skrælles
2 stk. gulerødder, skrælles
3 stænger blegselleri
50 g spinat
2 spsk. persille, hakket

Fyld:
½ dl rugkener, udblødte og kogte
50 g frisk spinat, finthakket
½ stk. frisk mozzarella, skåret i små tern
1 spsk. Dijon s
Sennep
Salt og peber

Tilberedning:
Tænd ovnen på 180° C.

Vend ingredienserne til fyldet sammen.

Brystfileterne skæres ¾ igennem på langs, således at der kommer en lille lomme. I lommen placeres en god skefuld af fyldet. Luk brystfileterne med en kødnål. Fileterne bages i ovnen ved 180° C i 25-30 minutter.

Tag kyllingebrysterne ud og fjern kødnålene.

Skær jordskokker, gulerødder, blegselleri i mundrette stykker, og sauter med på en hed stegepande tilsat til olivenolie.

Tag panden fra blusset og tilsæt spinat og hakket persille.

Server straks sammen med de varme fyldte kyllingebryster og groft brød.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften