Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Citronkylling med rosmarin og oliven

 

 


Citronkylling med rosmarin og oliven
4 personer


Ingredienser:
4-6 kyllingefileter af overlår med skind
2 økologiske citroner
olivenolie
1 fed hvidløg
4-6 rosmarinkviste
2 løg
salt og friskkværnet peber

Tilbehør: Godt brød og blandet salat

Tilberedning:
Tænd for ovnen og sæt den på 220°C.
Riv skallen af 1 citron og bland med saften fra 1/4 citron. Bland med 2 spsk. olivenolie, presset hvidløg, salt og peber og vend kyllingelårfileterne og de hele rosmarinkviste i marinaden.
Skær resten af citronerne i tykke skiver og skær løgene i tykke både. Kom dem sammen med de marinerede kyllingelårfileter i en lille bradepande eller ildfast fad. Sørg for at skindsiden på kyllingen vender op.
Sæt bradepanden i den forvarmede ovn i ca. 35 minutter. Server med brød og salat.

 
Print opskriften
Gem opskriften