Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Farserede porrer

 

 


Farserede porrer
4 personer


Ingredienser:
1 pk./400 g hakket kyllingekød 
1 stk. æg    
2 spsk. fløde   
3 spsk. mel   
2 spsk. sesam   
1 tsk. salt   

4 stk. porrer   
800 g små kartofler
2 stk. gul peber   
1 spsk. olie til stegning  
20-30 stk. parmesanflager  
2 l vand   
1 spsk. salt   

Tilberedning:
Rør kyllingefarsen sammen og lad den hvile.

Skyl porrerne grundigt og skræl de yderste blade af, så de er ca. 2 cm tykke. Skær i 8 stykker a ca. 8 cm hver. Gem porrer toppe. Kog porrestykkerne i saltet vand i ca. 6 min. Tag porrerne op med en hulske og lad den køle ned i koldt vand. Hæld kartoflerne forsigtigt i det kogende vand og kog til de er møre og sigt.
Form, med fugtet hånd, farsen i ca. 1 cm tykkelse omkring porrestykkerne. Steg de farserede porrer, ca. 3 min på hver af de 4 sider.
Snit porre top og gul peber og steg, under omrøring i olie sammen med kartoflerne i 3-4 min smag til med salt.
Server de farserede porrer, små kartofler med porre top gul peber og parmesanflager.

 
Print opskriften
Gem opskriften