Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingepie

 

 


Kyllingepie
4 personer

Ingredienser:
1200 g kogt kylling
250 g porrer, renset
100 g bacon i små tern
25 g smør
1½ spsk. mel
4½ dl hønsebouillon
1½ dl piskefløde
Citronsaft
Salt og peber
300 g butterdej
1 æg til pensling

Tilberedning:
Kødet skæres fra kyllingen i små stykker.

Porrerne skæres i 1 cm tykke skiver. Brun bacon ternene, tilsæt smør herefter porrer skiverne, dampes ca. 10 min under låg.
Rør melet i, tilsæt 2/3 del af bouillonen og lad det koge ca. 5 min spæd med fløde og evt. resten af bouillonen. Kom kyllingestykkerne i stuvningen. Smag til med salt, peber og citronsaft.

Kom blandingen i en ikke for dyb postejform eller gratinfad.
Rul dejen ud. Pensl kanterne på formen med æg og klem butterdejen fast langs kanten.

Skær evt. et hul i midten af dejlåget og pensel låget med æg.
Bages ved 225° C 1 10-15 min, herefter reduceres temperaturen til 175° C. Bages endnu 20 min. til overfladen er gylden.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften