Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Inderfilet med parmaskinke

 

 


Inderfilet med parmaskinke
4 personer

Ingredienser:

300 g tørret pasta, penne, spiraler, sløjfer
2 pk. kyllingeinderfilet
1 pk. parmaskinke

Tomatsauce:
1/2 dl olivenolie
1 skalotteløg, grofthakket
2 fed hvidløg, grofthakket
8 tomater i store tern
1 lille squash i tern
1 spsk. balsamicoeddike
1 pot basilikum, groft hakket
salt og peber
1 tsk. sukker
100 g friskrevet parmesanost

Tilberedning:
Skær parmaskinken i stykker der passer til kyllingeinderfiletsykkerne og sno dem omkring hver filet. Læg dem i en bradepande med bagepapir og steg dem ved 200 grader i 15 min. Imens varmes olivenolie op i en sautepande/gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg let og kom tomaterne i samt squashtern. Lad det sautere lidt, kom balsamicoeddike, basilikum, salt, peber, sukker i og lad det småsimre i 5 min. Kog pastaen i rigeligt vand med salt. Vend den varme pasta med tomatsauce og server gerne på varme tallerkener med kyllingestykkerne med skinke. Drysses med friskrevet parmesanost. Server med brød.


 

 
Print opskriften
Gem opskriften