Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Karrykylling med risotto

 

 


Karrykylling med risotto
4 personer

Ingredienser:

8 stk. kyllingeoverlår
karry, salt og peber

Karryrisotto:
2 spsk. olivenolie
1 løg, finthakket
2 tsk. stærk karry
3 dl risottoris
1½ dl hvidvin
1,2 dl hønsefond/suppe
reven parmesanost
salt og peber

Blandede plukkede salater; frissesalat, lola rosso, Radicchio, feldsalat, rucola, spinatblade
Pyntet med krydderurter : basilikum, kørvel og purløg.

Tilberedning:
Kyllingeoverlårene krydres med karry, salt og peber, og steges i en forvarmet ovn ved 200 grader i ca. 45 min.
Karryrisotto:Varm olien op i en gryde, sauter løg og karry uden det bruner. Kom risottorisene i og lad dem blive klare. Kom hvidvin ved og lad det koge lidt ind. Tilsæt hønsebouillonen lidt af gangen mens der røres rundt i risene til de har suget al væden. Risottoen er klar efter ca. 40 min.

Bland alle de skyllede, plukkede salater/krydderurter sammen i en skål. Krydr med salt og peber og dryp lidt god olivenolie i sammen med hvid balsamicoeddike.

Karrykylllingen serveres med den varme risotto.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften