Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling á la Peking

 

 


Kylling á la Peking
4 personer

Ingredienser:
12-16 stk. kyllingeoverlår
2 spsk. hoisinsauce
1-2 stk. porrer, skæres i tynde strimler (julienne)
1 stk. agurk, skæres i stave
4 stk. store fladbrød
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Kyllingeoverlårene vendes med 1 spsk. hoisinsauce og steges i en forvarmet ovn til gennemstegt ca. 40 min. ved 185° C.

Kødet pilles af benene og holdes lun, i ovn, under stanniol.
Agurker og porrer krydres med salt og peber.

Fladbrødene lunes kort og pensles på midten med den resterende hoisinsauce.

Det lune kylling samt agurk og porre fordeles på de 4 brød. Brødene rulles sammen og serveres straks.

 

 


 

 
Print opskriften
Gem opskriften