Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling frikassé

 

 


Kylling frikassé
10 personer

Ingredienser (10 pers.):
10 stk. kyllingebrystfileter
4 stk. karotter/gulerødder
2 stk. løg
4 stk. laurbær
15 stk. peberkorn
3 spsk. koncentreret hønsebouillon
1 stor bdt. karotter
4 stk. porrer
1 bdt. radiser
1 stk. skalotteløg
½ l fløde
¼ l cremefraiche 18 %
salt og peber
maizena
20 stk. kogte kartofler
1 bdt. dild
1 spidskål, snittet

Tilberedning:
Kom kyllingebrystfileterne i en gryde og dæk dem med vand. Tilsæt skællede gulerødder, løg i kvarte, laurbær, peberkorn og hønsebouillon. Kog kyllingebrystfileterne i ca. 12 minutter.
Rens karotterne med en lille kniv og lad toppen sidde. Skyl og rens porrer og radiser og skær dem i skiver. Pil skalotteløget og hak det fint.
Si kogelagen, kog den op og tilsæt fløde og cremefraiche. Kog det ind til en cremet sauce og smag til med salt og peber. Tilsæt evt. lidt maizena majsstivelse. Skær kyllingebrystfileterne i 3 stykker og kom dem tilbage i gryden med karotter, porrer, skalotteløg, kartofler skåret i både og hakket dild. Fjern de yderste blade på spidskålen og hak kålen fint. Fordel lidt kål i hver tallerken, anret den varme kyllingefrikassé oven på og pynt med radiser. 

 
Print opskriften
Gem opskriften