Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med ovnbagte kartofler og stegte bønner

 

 


Kylling med ovnbagte kartofler og stegte bønner
4 personer

Ingredienser:
2 bk. kylling brystfilet med ramsløgs marinade

Bagte kartofler med peberrods vinaigrette:
600 g sensommer kartofler, gerne små
2 spsk. rapsolie     
Salt
1 dl olivenolie    
¼ dl estragon eddike
1 tsk.Dijon sennep    
1 spsk. peberrod, fint revet
Salt

Stegte bønner og majs med sorte oliven og rødløg:
250 g grønne bønner    
4 stk. majs kolber     
1 stort rødløg, fint hakket 
3 spsk. sorte oliven
1 spsk. olivenolie     
Salt og peber

Tilberedning:
Sæt foliebakken med kyllingen i en 180° C varm oven og steg dem i 25-30 minutter
Bring en gryde med saltet vand i kog, tilsæt kartoflerne og kog dem 5 minutter. Dræn kartoflerne og vend med rapsolien. Bag kartoflerne gyldne i ovnen 15-18 minutter ved 180° C.
Pisk olivenolie, estragon eddike og sennep sammen, tilsæt revet peberrod og smag til med salt.

Pil majskolberne og kog dem møre i saltet vand, cirka 12-15 minutter. Skyl og nip de grønne bønner. Kog dem i spilkogende vand 1-2 min og skyl under den kolde hane. Varm olien i pande ved middel høj varme og steg bønnerne heri 2-3 minutter. Skær majsene fra kolberne og vend med de stegte bønner, hakkede rødløg og de sorte oliven. Smag til med salt og peber.

Server kylling brystfileterne med de bagte kartofler overhældt med peberrods vinaigrette og de stegte bønner.

 
Print opskriften
Gem opskriften