Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kylling med spinatsauce

 

 


Kylling med spinatsauce
2 personer

1 stor kyllingebrystfilet
salt
olie til bruning
2 små finthakkede løg
150 g flødeost
300 g frisk spinat
200 g kogt pasta f.eks. fettuccine

Tilberedning:
Skær kyllingekødet i strimler, drys med salt og svits dem let i olie i en lille gryde. Tilsæt finthakket løg. Læg låg på og lad det simre i 5
minutter.
Rør flødeosten ud i retten og vend spinatblade og kogt pasta i. Server straks.

Tip!
Udbenet kød fra 4 kyllingeoverlår kan bruges i stedet for kyllingebryst.

 
Print opskriften
Gem opskriften