Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Ovnstegt kylling med jordskokker

 

 


Ovnstegt kylling med jordskokker
4 personer

Ingredienser:

1 hel kylling ca. 1400 g
50 g soltørrede tomater
1 lille glas marinerede hvidløg
60 g grønne oliven
salt og peber


Jordskokker i fad:
800 g vaskede /skrabede jordskokker
½ l fløde
100 g revet parmesanost
½ dl timian
salt og peber
Fennikelsalat:
3 fennikel i tynde skiver fra top mod bund
100 g radiser med lidt top på/vaskede i kvarte
1 usprøjtet appelsin saft og skal
½ dl olivenolie
hakket fennikeltop
salt og peber

Tilberedning:
Kyllingen skylles ind- og udvendig, og duppes tør med køkkenrulle. Soltørret tomat, hvidløg og oliven fyldes i og der lukkes med kødnåle. Steges i varmluftsovn ved 160°C i ca.1½ time eller til den er gennemstegt – kernetemperatur min. 75 grader.
Jordskokker i fad: Skær jordskokker i rustikke både og vend dem med fløde, parmesanost, timian, salt og peber. Kommes i et ovnfast fad og steges i varmluftsovn ved 160°C i ca. 1 time.
Fennikelsalat: Vend fennikel, radiser, appelsinsaft og -skal, olivenolie og fennikeltop sammen smag til med salt og peber

 
Print opskriften
Gem opskriften