Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Skomagerens gryde

 

 


Skomagerens gryde
10 personer


Ingredienser:
30 stk. kyllingeunderlår
4 dl mel
50 g smør
5 spsk. olie
salt
peber
4 fed hvidløg
2 stk. løg
2 stk. rødløg
6 spsk. olivenolie
2 rosmarinkviste
1 økologisk citron (skal og saft)
1,2 l hønsebouillon 
4 dl hvidvin
12 stk. tomater
25 sorte oliven  
timian og rosmarin 

Tilberedning:
Dup kyllingelårene tørre med lidt køkkenrulle, og vend dem i melet. Smelt smørret i en gryde med olie, brun kyllingelårene og krydr med salt og peber. Læg kyllingelårene til side.

Skær hvidløg og løg i tern, og rødløget i både (Gem lidt rødløg til pynt).

Kom løgene i gryden med olie og 2 rosmarinkviste i steg dem i 2 minutter. Tilsæt citronsaft, revet citronskal og kyllingelår, og hæld bouillon og hvidvin på. Kog retten op, og lad den derefter simre under låg i ca. 20 minutter.

Skær tomaterne i kvarte, og kom dem i gryden med oliven og resten af rødløget. Pynt med rosmarin og timian.

TIPS: Server med brød til, som kan dyppes i saucen. Kan også serveres med ris eller pasta.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften