Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprød kylling med frisk perlebygsalat

 

 


Sprød kylling med frisk perlebygsalat
10 personer

10 stk. kyllingebrystfileter med skind
5 dl perlebyg
10 dl vand
15 g smør
2 stk. broccoli
2 bundter grønne asparges
3 stk. æbler
2 bundter radiser
300 g bacon
1 dl hørfrøolie
1 dl hørfrø
kværnet peber
½ rugbrød
smør

Tilberedning:
Skyl perlebyggen godt igennem i koldt vand. Kom perlebyggen i en gryde med 5 dl vand og kog den i 20 minutter. Lad perlebyggen trække i gryden med låg på i yderligere 20 minutter. Lad perlebyggen køle af. 
Steg kyllingebrysterne på panden i smør i ca. 5 minutter på hver side ved middelvarme. Start med skindsiden nedad. Skær broccolien i mindre buketter. Knæk det nederste af aspargesene og skær dem i mindre stykker. Hæld kogende vand over grøntsagerne og skyl efter med iskoldt vand. Skyl æblerne og skær dem i tern. Skyl og rens radiserne. Skær baconen i mindre stykker og steg den sprød på panden i et par minutter på hver side. Skær rugbrødet i stænger, smør rugbrødsstængerne og rist dem på panden i et par minutter. Vend perlebyggen med hørfrøolie, hørfrø, æbletern, broccoli, asparges og bacon og smag salaten til med kværnet peber. Server perlebygsalaten med friske radiser, rugbrødstænger og skiver af sprødstegt kylling.  

TIP: Du kan med fordel koge perlebyggen dagen forinden og opbevare den på køl inden brug.

 
Print opskriften
Gem opskriften