Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sprød urtekylling med rodfrugter og gremolata

 

 


Sprød urtekylling med rodfrugter og gremolata
4 personer


Ingredienser:
4-6 kyllingefileter af overlår med skind
1/2 knoldselleri
4-6 gulerødder
2 persillerødder
olivenolie
salt og friskkværnet peber
2 dl hakket frisk persille
revet skal af 1 citron
1 fed hvidløg

Tilberedning:
Tænd for ovnen og sæt den på 200°C.
Kom lidt salt, peber og olivenolie på kyllingelårfileterne og læg dem i en stor bradepande med skindsiden op.
Skræl rodfrugterne og skær dem i stave. Vend dem i olivenolie, salt og peber og brun dem på en pande ad et par gange. De må gerne få god farve. Læg dem i bradepanden sammen med kyllingelårfileterne og sæt det hele i den forvarmede ovn i ca. 35 minutter.
Bland hakket persille med citronskal og knust hvidløg og kom blandingen over kyllingen ved servering.

 
Print opskriften
Gem opskriften