Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kinesisk wokret med and

 

 


Kinesisk wokret med and
4 personer

Ingredienser:
1 andebryst, ca. 265 g
20 g ingefær
1 spsk olie
100 g østershatte
100 g minimajs
150 g tynde, grønne asparges
150 g sukkerærter
100 g bønnespirer
4 spsk østerssauce
2 spsk soja sauce
Lidt sukker
Hvid peber

Tilbehør
1½ dl ris - gerne jasminris

Tilberedning:
Kog risene.

Skær skindet af andebrystet. Skær kødet igennem på tværs og derefter i tynde strimler på langs. Dup kødet tørt med køkkenrulle.

Skræl ingefær og skær det i små strimler.
Riv østershatte i mundrette stykker.
Skær minimajs igennem på langs.
Bræk enden af asparges og skær dem i ca. 4 cm lange stykker.

Lad ½ spsk olie blive godt varm i en dyb pande eller sauterpande ved kraftig varme. Læg kødet på panden i ét lag. Lad kødet blive brunt, inden det vendes. Steg kødet i alt 1- 1½ minut. Tag kødet op på en tallerken.

Lad ½ spsk olie blive godt varm på panden ved kraftig varme. Kom ingefær og grøntsagerne (på nær bønnespirer) på panden.

Steg 3 minutter, mens det hele tiden vendes på panden. Tilsæt bønnespirer, kødet og østers- og soja sauce. Varm det hele hurtigt igennem.

Smag retten til med lidt sukker og hvid peber.

Server straks.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften