Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Hel kylling i Tandoori curry med friske asparges

 

 


Hel kylling i Tandoori curry med friske asparges
4 personer

1 Hel langtidstilberedt BBQ kylling

Tandoori sauce:
2 løg (hakket)
1 fed hvidløg (fint revet/knust)
1 spsk. rapsolie
1 spsk tandoori paste
2 dl yoghurt naturel
1 tsk sukker
Salt og peber
250 g grønne bønner (snittet i mundrette stykker)
450 g grønne asparges (snittet i mundrette stykker)
1 dl purløg (fint snittet)


Kyllingen tilberededes efter anvisning på emballage, gem lagen til saucen.
 
Steg løgene gyldne i olie i en gryde. 
Tilsæt hvidløg og steg under omrøring 1 min.
Kom tandoori pasta ved, tilsæt kogelage fra kyllingen, sukker og yoghurt.
Kog saucen op og kom bønner og asparges i og kog i 5 min.
Smag til med salt og peber.

Server kylling med ris, tandoori curry, grønne bønner og asparges.
 
Velbekomme! 



 
Print opskriften
Gem opskriften