Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grill kylling med sommersalat

 

 


Grill kylling med sommersalat
4 personer

Ingredienser:
1 stk. hel kylling  
1 stk. citron, usprøjtet
1-2 spsk. dijonsennep
5 fed hvidløg, knust
1 pakke/potte frisk timian

Sommersalat
2 stk. hjertesalat  
125 g grønne bønner 
2 stk. rødløg
2 store røde æbler
Olivenolie til pensling

Dressing ala Ceasar
3 stk. ansjosfilter  
1 spsk. dijonsennep 
1 spsk. citronsaft
¼ tsk. brunfarin
250 ml mild olivenolie
3 dl perlespelt  

Tilberedning:
Klargør kyllingen, vend hvidløg og dijonsennep sammen og smør kyllingen indvendigt med dijonsennep.

Skær enderne af citronen og med en tynd spids kniv udhules citronen. Træk timian ind i den udhulede citron og fyld kyllingen op med citronen. Grill kyllingen ved indirekte varme en time og lad den hvile 15 minutter.

Bryd hjertesalaten op i blade og skyl dem godt. Vask bønner og æbler. Skræl rødløg. Skær æbler og løg i både og nip bønnerne. Pensl løg og bønner og grill ved middelvarme.

Mos ansjosfileterne og dijonsennep til fin pure. Tilsæt brunfarin og citronsaft og vend sammen. Pisk olivenolien i, i en tynd stråle. Smag til med salt og peber

Kog spelten efter anvisning på emballagen.

Ved servering vendes hjertesalat, æble både, grillede rødløg og bønner med 2 spsk. dressing. Del den grillede kylling i bryster, vinger, over- og underlår og server på et stort fad med salaten og den kogte perlespelt. Den resterende dressing serveres ved siden af.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften