Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Grillet kylling med grøntsags-cocotter

 

 


Grillet kylling med grøntsags-cocotter
4 personer

1 stk. hel kylling med grillkrydderi

Cocotte:
2-3 stk. gulerødder
250 g asparges
½ bakke spinat
1 pakke estragon 
3 dl fløde
3 stk. æg
3 stk. æggeblommer
Salt og peber

Tilberedning:
Skyl grøntsagerne. Skær gulerødder og asparges i mundrette stykker og blanchér dem hver for sig. Fordel gulerødder, asparges og spinat i portions cocotter.

Pisk fløde, æg og æggeblommer sammen og smag til med salt og peber. Vend hakket estragon i. Hæld massen over grøntsagerne og bag ved 175 C i 15-20 minutter enten i kuglegrillen sammen
med kyllingen eller i ovnen ved samme temperatur, til æggemassen har sat sig.

Grill kyllingen en time og lad den hvile 15 minutter. Skær kylling op i bryst, lår og vinger og server med de bagte cocotter.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften