Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Sunde kyllingeboller

 

 


Sunde kyllingeboller
4 personer

Ingredienser: (til ca. 10 boller) 
300 g kyllingebryst
Et stort bundt purløg
100 g revet ost
50 g gær
200 g grahamsmel
2 dl mælk
300 g hvedemel
1 tsk. salt

Sådan gør du:

Steg kyllingen på panden, og skær den efterfølgende i små tern.

Lun mælken til den er fingervarm, kom det i en skål og smulder gæren i.

Kom ost, kylling, salt og fint snittet purløg i skålen og tilsæt mel lidt af gangen indtil dejen er fin og ikke klistrer.

Lad dejen hæve i 20 min.

Form dejen til boller og lad dem efterhæve i 30 min.

Bollerne bages i en forvarmet 180º C varmluft i 20 minutter. 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften