Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Tortilla med kylling og avocadocreme

 

 


Tortilla med kylling og avocadocreme
4 personer

4 tortilla wraps
300 g kyllingeinderfilet
1 tsk kinesisk sojasauce
1 tsk timian
salt, peber
1 spsk olie til bruning
½ bakke blandet spæde salater
2 udkernede tomater i strimler

Avocadocreme:
2 stk. modne avocado
ca. 1 dl creme fraiche 18%
saft fra ½ citron
salt, peber
½ rød peberfrugt


Tilberedning:

Skær kyllingeinderfileterne over på langs. Læg dem i en skål og bland dem med soja, timian, salt og peber. Lad det trække 15 minutter.

Bland i avocadocremen. Flæk avocado og skrab kødet ud med en ske. Mos den med en gaffel og pisk den sammen med creme fraiche. Den må ikke blive for tynd. Smag til med citronsaft, salt og peber.

Skær peberfrugten i fine, små tern og bland den i cremen.

Brun og steg kyllingen i olie på en pande. Rør hele tiden i den og steg den 5-7 minutter.

Varm tortillaerne i ovnen. Fordel salat, tomat og kylling på dem og slut af med avocadocremen.

Rul tortillaerne sammen om fyldet. Skær dem eventuelt i skiver. 

 
Print opskriften
Gem opskriften