Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Panini med spicy kyllingesalat

 

 


Panini med spicy kyllingesalat
4 personer

Ingredienser: (16 stk.)

2 stk. kylling overlår
16 stk. mini panini, alternativt bruges groft toastbrød skåret i små kvadrater på 3 cm´s længde

Spicy kyllingesalat:
30 g æggeblomme, past.
1 knsp. salt
1/2 dl rapsolie 
1 knsp. chili, finthakket
½ stk. gulerod, skrællet og skåret i små tern
1 spsk. purløg
1 potte brøndkarse

Tilberedning:
Kog kyllingelårene under låg i 1 l vand i ca. 35 min. Afkøl lårene og pil kødet fra benet. OBS. Kogevandet kan med fordel reduceres en smule og bruges som fond eller suppe ved senere lejlighed.

Pisk æggeblommen og salt sammen, og tilsæt gradvist rapsolien under piskning. Pas på ikke at hælde for meget olie i ad gangen. Tilsæt chili, gulerod, purløg og kyllingekød, og smag til.

Flæk mini panini og læg en god tsk. spicy kyllingesalat på hver bund. Herpå lægges lidt brøndkarse inden låget lægges på.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften