Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Braisseret kylling med jordskokker og gulerødder

 

 


Braisseret kylling med jordskokker og gulerødder
4 personer

Ingredienser: 
500-600 g kylling - overlår og underlår

Grøntsager:
200 g jordskokker, skylles grundigt og skæres i grove stykker
200 g gulerødder, skrælles og snittes diagonalt
150 g cherrytomater
1-2 stk. rødløg, pilles og skæres i både
5-6 stilke frisk timian 
3-4 stk. lauerbærblade
3-4 fed hvidløg, pilles og skæres i grove skiver
6 dl kraftig fjerkræbouillon
4 spsk. finthakket kruspersille

Tilberedning:
Brun kyllingestykkerne i en forvarmet ovn ca. 7 min. ved  225° C.
 
De øvrige ingredienser vendes sammen, lægges i et ildfast fad og overhældes med den varme bouillon.
 
Kyllingestykkerne lægges ved.Fadet tildækkes og retten bages / braisseres i ovn ca. 1 time ved 185° C.
 
Serveres straks evt. med friskbagt brød og aromatisk olie.


 
Print opskriften
Gem opskriften