Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingeruller med passionsfrugt

 

 


Kyllingeruller med passionsfrugt
4 personer

Ingredienser:

2 stk. kylling brystfilet, skæres i meget fine tern
2 spsk. lucernespirer
1/2 tsk. karry
1/2 dl kraftig hønsebouillon
8 ark forårsrulledej i ark fra frost
1/2 stk. agurk, skæres i fine strimler
4 stk. passionsfrugter, halveres
1 fed hvidløg, knuses
1 dl yoghurt
2 tsk. honning
1 æg til pensling
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
Passionsfrugtkødet skrabes ud af skallerne og vendes med agurkestrimler og hvidløg. Blandingen smages til med salt og peber og fordeles i passionsfrugtskallerne.
Kylling ternene sauteres i en anelse fedtstof. Karry og bouillon tilsættes og det hele simrer ca. 3 min. Tilslut vendes bønnespirerne i og pandes sættes til side.
Forårsrullearkene bredes ud og kyllingefyldet fordeles i. Rul dejen/arkene sammen om fyldet og pensl samlingerne med sammenpisket æg. Når alle rullerne er færdige pensles de med æg og bages i en forvarmet ovn ca. 5 min. ved 180° C.
Yoghurten smages til med honning, salt og peber og serveres straks med de varme kyllingeruller og agurk i passionsfrugt.

 
Print opskriften
Gem opskriften