Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Kyllingehapsere ala sushi

 

 


Kyllingehapsere ala sushi
10 personer

Ingredienser:
20-30 stk. Kyllingehapsere 
1 glas syltet ingefær* 

Makiruller:
2 dl Sushi ris  
6 ark. Noritang  
18 stk. asparges  
Japansk Mayonnaise* eller anden god mayonnaise

1 stk. kinaradise 
Reven skal fra 2 stk. øko lime
Saft fra 1 stk. øko lime
½-1 fed hvidløg, revet/knust
2 spsk. olivenolie  .
4 spsk. purløg, fint snittet
Salt

Tilberedning:
Varm kyllingehapserne.

Kog risene, og afkøl dem. Smag til med salt og evt. lidt risvineddike.

Fordel risene jævnt på 2/3 af hvert ark noritang, læg 3 asparges i midten af risen og træk hvad det svarer til 2 spsk. japansk mayonaise over. Rul som en cigar. Rullen lukkes ved at pensle det frie stykke noritang med lidt vand. Skær rullerne med en skarp kniv i ca. 2 cm tykke skiver.

Skær den skrællede kinaradise i tynde bånd og vend dem med de øvrige ingredienser

Server sprødstegte hapsere med makiruller, syltet ingefær og marineret kinaradise.

*Japansk mayonnaise og syltet ingefær kan købes i asiatiske supermarkeder

 

 
Print opskriften
Gem opskriften