Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

KyllingeHapsere med ”mos” og spicy bønner

 

 


KyllingeHapsere med ”mos” og spicy bønner
10 personer

Ingredienser:
20-30 stk. Kyllingehapsere 

Fyldig kartoffelmos:
10 stk. bagekartofler  
200 g smør    
2 dl sødmælk  
20-50 g parmesan, reven
Revet muskat
Salt og peber 

Spicy bønner:
500 g hari couvert  
1 tsk. rød chili, finthakket
1/2 -1 fed hvidløg, fint hakket
Skallen fra 1 hel Øko citron +  1 tsk. saft
1 tsk. ingefær, fint revet
1 spsk. ristet sesamolie 
2 spsk. ristede sesamfrø 
3 spsk. purløg, fint snittet
Salt

Tilberedning:
Varm kyllingehapserne.
Skræl kartofler, kog til de er møre og sigt vandet fra. Pisk kartoflerne på røremaskine og tilsæt smør i tern gradvist sammen med mælk og parmesan. Smag til med revet muskat, salt og peber.

Blancher bønnerne og vend med de øvrige ingredienser.

Server de sprøde hapsere med mos og spicy bønner

 
Print opskriften
Gem opskriften