Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Vinter Tarteletter

 

 


Vinter Tarteletter
10 personer

Ingredienser:
400g kyllingekød i tern (1x1 cm)
20 stk. tarteletter   
50 g smør    
70 g hvedemel   
1 l sødmælk  
2 spsk. dijon sennep   
2 spsk. kapers, skyllet og groft hakket
200 g grønkål,  plukket, skyllet og drænet
2 stk. grønne peberfrugter, skåret i tern

Tilberedning:
Lav en opbagt sovs på smør, mel og mælk. Tilsæt sennep og kapers.

Når sovsen er kogt igennem, smages den til med salt og peber.

Varm kyllingeternene i sovsen. Når ternene er varme tilsættes grønkål og grøn peber og varm igennem ganske kort så grøntsagerne holder bid og friskhed.

Fordel vinter frikassen i tarteletterne og server.

 

 
Print opskriften
Gem opskriften