Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Minestrone suppe

 

 


Minestrone suppe
4 personer

Ingredienser:
300 g kylling brystfilet i tern
2 spsk. olivenolie
100 g bacon i tern
1 ds. hakket tomat, neutral
7,5 dl hønsebouillon
2 spsk. hakket frisk rosmarin
2 fed hvidløg, knust
3 dl kogte hvide bønner ( bønner der har ligget i blød og derefter kogt el. fra dåse)
150 g tørret pasta, gerne små penne
200 g kartofler i små tern
Evt: 3 spsk. pesto

Tilberedning:
Kog kartofler let møre.
Kog pastaen al dente.

Varm olivenolien i en gryde og sauter kyllingebrystfilét i tern uden at det tager farve. Kom bacontern ved og sauter i 2 min. Kom hakket tomat, hønsebouillon ved og lad minestrone suppen koge i 15 min.

Tilsæt rosmarin, hvidløg, hvide bønner, pasta og kartofler og lad det blive godt varmt. Smag til med pesto, kan også udlades.

Server kylling minestrone suppen med brød.

 

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften