Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Mørk champignonsuppe med kylling

 

 


Mørk champignonsuppe med kylling
4 personer

Ingredienser:
4 stk. kylling brystfilet med skind
250 g rosé champignon, skæres i mindre stykker
100 g champignon, skæres i tynde skiver
4 fed hvidløg, rives fint el. knuses
4 dl kraftig oksebouillon
5 dl kraftig fjerkræbouillon
1 pk. bønnespirer
3 spsk. vegetabilsk olie
Salt og peber, frisk fra kværn

Tilberedning:
De skårede champignon ristes i 2 spsk. hed olie.

Hvidløg og begge bouilloner tilsættes og champignonsuppen simrer ved svag varme 10-15 min. Smag til med salt og peber.

Kyllingebrystfiléterne steges sprøde på panden i 1 spsk. olie til de er gennemstegte ca. 7 min. på hver side.

Bønnespirer samt skiver af champignon fordeles i fire dybe tallerkener. K

ylling brysterne skæres i skiver og lægges ved.

Champignonsuppen hældes over og der serveres straks.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften