Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Spicy kyllingesuppe

 

 


Spicy kyllingesuppe
10 personer

Ingredienser:
10 stk. kylling underlår
5 stk. gulerødder
8 stk. forårsløg
3 spsk. olie
20 g smør
2 l vand
2 stk. løg
1 stk. citrongræs finthakket
1 lille rød chili finthakket
1 spsk. hakket frisk ingefær

Tilberedning:
Skyl og rens gulerødder og forårsløg, og gem overskydende grønt. Skær gulerødderne i tern, og forårsløgene i skrå tynde skiver.

Brun kylling lårene i en gryde i smør og olivenolie. Tilsæt vand, pillede løg skåret i kvarte, og det overskydende fra grønsagerne. Kog kyllingesuppen i 30 minutter.

Tag lårene op, og pil kødet fra skroget. Læg skrogene tilbage i gryden, og kog kyllingesuppen ind i yderligere 20 minutter.

Si suppen fint, og tilsæt gulerodstern, citrongræs, chili, ingefær og forårsløg. Kog kyllingesuppen igennem i ca. 15 minutter, og smag den til med salt og peber.

Fordel kyllingekødet i 10 skåle, og hæld kyllingesuppen over.

TIPS: Kyllingesuppen kan tilsætte piskefløde, hvis der ønskes en federe suppe.

 

 

 
Print opskriften
Gem opskriften