Søgning

   Tema
   Søgeord

Kylling på Grillen Marinader og Rubs Sauce Dip og Dressinger MajsPLUS Kylling Salater Aftensmad Udnyt resterne... Klassiske kyllingeretter Wokretter med kylling Børnevenlige opskrifter Madpakker og Sandwich Kylling på kort tid Supper Små lette retter Simre-retter
 

Pesto-pasta kylling

 

 


Pesto-pasta kylling
4 personer

300 g kyllingerester
400 g små kartofler eller brug rester fra dagen i forvejen
200 g grønne bønner
400 g parpadelle-pasta
4 spsk. god pesto
2 spsk. ristede pinjekerner
1/2 bdt. basilikum
50 g friskhøvlet parmesan
salt
sort peber frisk fra kværn

Tilberedning
Vask og skrub kartoflerne, kog dem møre og køl dem lidt ned og halver dem.
Nip bønnerne og kog dem i ca. 4-5 minutter, indtil de er møre. Hold dem varme. Skær kyllingen i mindre stykker.
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Vend den varme pasta med kylling, pesto, kartofler og bønner. Smag til med salt og peber.
Server retten i varme, dybe tallerkener med ristede pinjekerner, basilikum og groft revet parmesan.

Tip: Pesto-pasta kylling kan spises både kold og varm

 
Print opskriften
Gem opskriften